Verwantschapsanalyse van duiven (prijs per duif)

45,38

Selecteer hieronder het aantal vogels dat u wilt laten analyseren. Vervolgens kunt u voor elke vogel de vogelsoort en het ringnummer alvast invullen. Hiermee voorkomt u onduidelijkheden en/of fouten bij het verwerken van uw vogels in onze administratie.
Categorie:

Beschrijving

Aan de hand van het DNA kan het ouderschap van duiven worden vastgesteld. Voor het uitvoeren van de verwantschapsanalyse is een DNA monster nodig van beide ouders en de jonge duif. Houdt u er rekening mee dat u per duif één verwantschapsanalyse koopt. Wilt u bijvoorbeeld weten of 1 jonge duif de nakomeling is van 2 vermoedelijke ouders (moeder/vader) dan betaalt u 3x €42,35 wat betekent dat de totale prijs €127.05 is. Met behulp van verwantschapsanalyse is het echter niet mogelijk om vast te stellen of twee duiven broer en zus zijn, tenzij de vermoedelijke ouders bekend zijn.

De verwantschapsanalyse kan worden uitgevoerd aan de hand van veer- of bloedmonsters. Voor de verwantschapsanalyse zijn ongeveer 10 uitgetrokken veren benodigd. Na afloop ontvangt u een certificaat met het resultaat van de analyse.