Verwantschapsanalyse van vogels (prijs per vogel)

45,38

Selecteer hieronder het aantal vogels dat u wilt laten analyseren. Vervolgens kunt u voor elke vogel de vogelsoort en het ringnummer alvast invullen. Hiermee voorkomt u onduidelijkheden en/of fouten bij het verwerken van uw vogels in onze administratie.
Categorie:

Beschrijving

Aan de hand van het DNA kan het ouderschap van vogels worden vastgesteld. Voor het uitvoeren van een verwantschapsonderzoek is een DNA monster nodig van beide ouders en de jonge vogel. Houdt u er rekening mee dat u per vogel één verwantschapsanalyse koopt. Wilt u bijvoorbeeld weten of 1 jonge vogel de nakomeling is van 2 vermoedelijke ouders (moeder/vader) dan betaalt u 3x €42,35 wat betekent dat de totale prijs €127.05 is. Met behulp van verwantschapsonderzoek is het niet mogelijk om vast te stellen of twee vogels broer en zus zijn, tenzij de vermoedelijke ouders bekend zijn.

De verwantschapsanalyse kan worden uitgevoerd aan de hand van veer- of bloedmonsters. Voor de verwantschapsanalyse zijn ongeveer 8 uitgetrokken veren benodigd. Na afloop ontvangt u een certificaat met het resultaat van de analyse.