Gendika B.V. is een onafhankelijk laboratorium voor genetisch onderzoek in dieren, planten en micro-organismen. Onze DNA-analyses in vogels, waaronder de vogelgeslachtsbepaling, zijn al meer dan 20 jaar een begrip bij vele vogelliefhebbers. We zijn een kleine organisatie met hoog opgeleide medewerkers. Een goede, snelle service en een plezierig contact met onze klanten staan hoog in ons vaandel. Gendika levert genetisch onderzoek op maat, voor iedere klant ontwikkelen we een specifieke aanpak afhankelijk van de vraag. Onafhankelijkheid van het laboratorium waarborgt exclusief onderzoek onder strikte geheimhouding.

Voor het toepassen van onze DNA analyses hebben we slechts een kleine hoeveelheid materiaal nodig, bijvoorbeeld enkele bloeddruppels, haren, blaadjes of een andere bron van cellen van het organisme.

Graag informeren we u, geheel vrijblijvend, over de mogelijkheden van genetisch onderzoek bij uw dieren, planten of producten. U kunt met ons contact opnemen via ons telefoonnummer 0598-619343 of e-mail adres info@gendika.com

Genetisch onderzoek op maat, Gendika dat staat vast !

In verband met de feestdagen is Gendika gesloten op Hemelvaartsdag 13 en 14 mei 2021 en op Tweede Pinksterdag 24 mei 2021.
+